Team

Let's Go Urban Limburg

We #believe in you

Sihame El Kaouakibi

De oprichtster en coördinator van Let's Go Urban is Sihame El Kaouakibi (1986). Ze is in 2008 afgestudeerd aan de Artesis Hogeschool Antwerpen als onderwijzeres en is nadien gestart met een combinatie van de dingen die ze graag doet en haar boeien. Ze studeert twee masters in de Onderwijskunde aan de Vrije Universiteit Brussel en werkt fulltime aan haar succesverhaal Let's Go Urban. Daarnaast heeft ze met haar ongeëvenaard engagement haar eigen vennootschap opgericht ‘A Woman's View’,

– eerder “Youth and Urban Projects” waar ze consultancy biedt aan en concepten ontwikkelt voor organisaties en overheidsinstellingen met betrekking tot jongeren, talentontwikkeling, stadsontwikkeling, verstedelijking, urban culture, sociale innovatie, ondernemerschap. Sihame producet ook urban arts producties (o.a. “Cinderella”, “Shakespeare in Love”) die voor de cultuursector vernieuwend en baanbrekend genoemd kunnen worden.

M'hamed Houmani

Youssef El Kaouakibi

Arsène Nahirwe

Caro Coox

Coaches 2017-2018

Afro

by Jimmy Mani

 

Juniors

by Natanya Blokken

 

Level 1

by Omijma Vanderspikken

 

Level 2

by Jennifer Meeuwissen

 

Level 3

by Chiara Lupoli

 

Level 4

by Morena Husson

 

Waacking

by Fabio Bollue

 

Urban Music

by Kelly Van Esser

 

YoungCoaches 2017-2018

Afro

by Ashley Kingambo

 

Juniors

by Tristan Timmers

 

Level 1

by Jimmy Mani

 

Level 2

by Tristan Timmers

 

Level 3

by Chaymae Safir

 

LGU Raad

Level 4

by Morena Husson

 

Waacking

by Fabio Bollue

 

Urban Music

by Natanya Blokken

 

De LGU Raad is een geëngageerde groep jongeren. Zij staan vooral in voor het organiseren van evenementen zoals: de Out Of The Box-uitstap, Break a leg, etc. Heb je zelf een ideetje of suggesties voor Let's Go Urban Limburg, wees dan vrij om iemand aan te spreken of een mailtje te sturen. Ook als je zelf als vrijwilliger wil fungeren, kan je ons dat gerust laten weten.

In samenwerking met