About

Let's Go Urban

We #believe in the new generation

Let's Go Urban (LGU) is de urbanculture beweging die werd opgericht door Sihame El Kaouakibi op 1 februari 2009. Haar brand kent verschillende spin offs, waarvan de jongerenorganisatie 'Let's Go Urban vzw' de meest gekende is.

 

Maar nog voor de vzw werd ook in Limburg reeds een LGU Community opgericht, olv Katerina Ourda, in samenwerking met De Voorzorg. In onze dancehall kan jong en oud terecht voor inspirerende en dynamische workshops urban dance en zelfs urban musical. Iedereen van 6 tot 30 jaar is er welkom om met de community te jammen, zichzelf te ontdekken en dromen na te streven.

Let's Go Urban heeft sinds 2009 al meer dan duizend jongeren bereikt. Stadsjongeren die een reflectie van onze samenleving zijn in etnie, cultuur, religie en hun socio-economische achtergronden. Jongeren met de sterkste en zwakste schouders komen thuis bij Let's Go Urban omdat ze allen naar waarde geschat worden. Met Sihame haar slogan 'We invest today in the people of tomorrow' tracht Sihame El Kaouakibi alle actoren in onze samenleving te enthousiasmeren en responsabiliseren om te geloven in de nieuwe generatie die zij ziet als ons meest kostbaar kapitaal. Investeren in jongeren is daarom investeren in de toekomst.

LGU vzw tracht door middel van een positief bindmiddel, PASSIE, jongeren bij elkaar te brengen en het beste in hen naar boven te halen. Let's Go Urban vzw is meer dan een programma het is een community, een familie waar je jezelf, je talenten, nieuwe vrienden, mensen die in jou geloven en je toekomstmogelijkheden ontdekt.

In samenwerking met